תרומת בצית וסוג דם.

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

04/05/2012 | 23:35 | מאת: אמא

11 יום אחרי החזרת עוברים (בני 3 ימים) - בטא קטן מ 2 האם להפסיק תמיכה הורמונלית ? סוג הדם שלי AB + סוג הדם של תורמת הבצית O + האם - אם הייתי מקבלת תורמת עם סוג דם כמו שלי, או לפחות A או B הסיכויים שלי לקליטה להריון היו יותר טובים ? בפעם הקודמת קיבלתי תורמת עם סוג דם AB + ונקלטתי להריון. תודה.

05/05/2012 | 08:21 | מאת: ד"ר אלי גבע

אמא שלומות, צר לי על הכשל בטיפול. בנוגע להפסקת הטיפול עלך להיוועץ עם הרופא המטפל. מניסיוננו, אין כל קשר בין סוג דם תורמת הביצית לבין סיכוייך להרות. הנני מאחל לך הצלחה בטיפול הקרוב.

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות