הקפאת ביציות / עוברים

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

20/04/2012 | 22:52 | מאת: יעל

אני בת 36, בריאה ומעוניינת בשימור פוריות. פניתי לרופאת הנשים שלי שהסבירה לי שניתן לבצע הליך של הקפאת ביציות בבי"ח תל השומר. התקשרתי לשם וקיבלתי רשימה ארוכה של בדיקות שעלי לבצע הכוללות בין היתר פרופיל הורמונלי ו US ואגינלי. לשמחתי כל הבדיקות תקינות. כעת אני מתלבטת אם להקפיא ביציות לא מופרות או עוברים (באמצעות תרומת זרע). אבקש לדעת: א. מה שיעור ההריונות מעוברים מוקפאים בהשוואה לשיעור ההריונות מביציות לא מופרות מוקפאות ב. היכן ניתן לבצע הליך של הקפאת ביציות / עוברים במרכז הארץ חוץ מאשר בבי"ח תה"ש. אני חברת קופ"ח מכבי.

21/04/2012 | 09:53 | מאת: ד"ר אלי גבע

יעל שלומות, ככל הידוע עד כה מהספרות הרפואית שיעור ההריונות הינו זהה. ברם, יש לזכור כי פרט לשיעור הביציות שעוברות את ההליך בהצלחה שיעור ההריון הינו במתאם לאיכות הזרע המפרה ולאיכות והכנת הרחם לטיפול. הנני מבצע את ההליך במרכז הרפואי הרצליה (HMC). בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות