מה אחוז ההחזרות התקינות אצל אישה בת כ 40

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

19/03/2012 | 16:15 | מאת: אביב

אם ההקפאה משמרת כמעט כאילו היה מדובר בivf רגיל אצל אישה בת 40 אז מה אחוז הביציות היוצרות הריון מתוך הביציות שהוקפאו בממוצע בגיל זה?? האם בגיל זה יש נשים שכל הביציות אצלן טובות או שתמיד זה ע"פ הממוצע?? תודה לך, אביב

20/03/2012 | 21:53 | מאת: ד"ר אלי גבע

אביב שלומות, ע"פ הספרות הרפואית שיעור הביציות המופשרות הינו למעלה מ 90%. שיעור ההריונות הינו במתאם לגיל האשה, קרי 40 שנה. בהצלחה

20/03/2012 | 23:31 | מאת: אביב

ד"ר גבע, הבנתי שאחוז הביציות השורדות את ההקפאה הוא כ 90. מה אחוז הביציות שיכולות להפוך להריון מתוך זה?? אצל אישה בת 40. כלומר אם הוקפאו 10 ביציות כמה מתוכן בממוצע באמת יכולות ליצור הריון בריא?? אם אין נתונים כאלה על ביציות מוקפאות אשמח לדעת לגבי ivf רגיל בהנחה שזה דומה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות