מה קורה אחרי שאיבת ביציות?

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

18/01/2012 | 19:17 | מאת: לאורה

שלום רב, עברתי היום שאיבת ביציות (18)לצורך הקפאתן, ורציתי לשאול מה קורה עכשיו מבחינת מחזור? האם אני אמורה לקבל אותו בתאריך הרגיל או בימים הקרובים וכן האם צפוי דימום מוגבר בשל ההורמונים וההליך? האם יומיים של מנוחה מספיקים ואחריהם אפשר לחזור לפעילות רגילה? אני עובדת בעבודה פיזית ך אשמח לתשובה מהירה ותודה מראש :-)

23/01/2012 | 08:19 | מאת: ד"ר אלי גבע

לאורה שלום, קבלת הווסת הינה כ 10 עד 14 יום לאחר נטילת האוביטרל. בהחלט יומיים מנוחה הינם מספקים. במרבית המקרים הדימום הוויסתי הינו מוגבר. בהצלחה

03/05/2012 | 22:47 | מאת: עינת

שלום לאורה אשמח לשוחח ולהתייעץ איתך בנוגע להליך. המייל שלי: [email protected] תודה רבה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות