יחסי מין במהלך טיפולי הקפאת ביציות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

14/11/2011 | 03:17 | מאת: יערה

ד"ר שלום, אני עומדת לקראת טיפולי הקפאת ביציות. התחלתי לצאת לאחרונה עם בחור חדש. האם אפשר במהלך הטיפולים לקיים יחסי מין מלאים (עם קונדום) או חלקיים (מין אוראלי, אוננות הדדית). תודה מראש לתשובתך, יערה

14/11/2011 | 09:37 | מאת: ד"ר אלי גבע

יערה שלומות, עקרונית, ניתן לקיים יחסים בזמן הטיפול. ברם, יש לזכור כי לרוב, כתוצאה מהטיפול ההורמונלי השחלות גדלות משמעותית והדבר עלול לגרום לכאב, תסביב שחלתי ואף דימום במקרים חריגים. ממליץ להיועץ ברופא המטפל במהלך המעקב. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות