הקפאת ביציות ל-בת 42.5

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

11/10/2011 | 17:25 | מאת: סיגל

שלום אני בת 42.5 יש לי ילד שילדתי לפני כ15 שנה,נכנסתי להריון מאד בקלות לא ניסיתי מעולם להיכנס שוב,במשפחתי אחיותי גם ילדו בקלות,לאחרונה עשיתי פרופיל הורמונלי שהראה שאני בסדר גמור,רוצה לשאול: 1. לגבי הקפאת ביציות עבורי, 2.שמעתי שזה אושר על ידי קופות החולים איך זה נעשה[שאלה עבור חברתי בת 39]? בתודה סיגל

12/10/2011 | 07:45 | מאת: ד"ר אלי גבע

סיגל שלומות, הקפאת ביציות בישראל אושרה ע"י משרד הבריאות עד גיל 41 שנה. ההליך אינו בסל הבריאות. אי לכך, ניתן לבצעו רק באופן פרטי ולא באמצעות שרותי הבריאות של קופות החולים. בהצלחה

17/10/2011 | 14:56 | מאת: סיגל

מה ששאלתי הוא גם לגבי האפשרות בכלל של הקפאה בגיל כזה 42.5

17/10/2011 | 15:10 | מאת: ד"ר אלי גבע

סיגל שלומות, ניתן לבצע את ההליך במרפאות השונות בחו"ל בלבד. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות