הקפאת ביציות מופרות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

20/04/2010 | 14:27 | מאת: שלי

לפני שבועיים שאבו 33 ביציות ( עקב גירוי יתר לא הייתה החזרה)) מתוכם 14 הפריות 4 עוברים גדלו ל3 ימים והקפיאו ואילו את ה10 הנותרים הקפיאו בתור ביציות מופרות בנות יום אחד בלבד. ההאם זה כדאי על תהליך הגידול לעובר? האם זה שומר יותר על איכותן כאשר הוקפאו מופרות בלבד? תודה,

20/04/2010 | 22:38 | מאת: ד"ר אלי גבע

שלי שלום, אני מניח שהרופא המטפל לקח בחשבון את האפשרות להגדיל את סיכוייך להרות בכך שהקפיא לך ביציות מופרות בשלבים שונים לאחר ההפריה. כל זאת במתאם לסיכויי ההשרדות של הביציות המופרות המופשרות התלוי במעבדה אשר בה בוצעה ההפריה. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות