שאלה

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

18/04/2010 | 09:42 | מאת: דלית

שלום , בעקבות הכתבה היום לגבי בחירת מין היילוד יש לי מס' שאלות בבקשה : מה אפשר לאתר בבדיקה הגנטית . אני לדוג' מעוניינת ללדת ילד או ילדה - ללא בעייה מסויימת , ניתן לאתר זאת בבדיקה גנטית לפני ההריון . איך אפשר להגיע אליך לפגישת ייעוץ ?

18/04/2010 | 10:49 | מאת: ד"ר אלי גבע

דלית שלום רב, בעת ביצוע הליך הפריה חוץ גופית ניתן במקביל לבדיקת מין העובר לבדוק מספר כרומוזומים וגנים נוספים (לא בישראל). ביופסיה מתא העובר ניתן לבצע ביום השלישי להתפתחותו והחזרתו לרחם מתבצעת בין יום 4 ל 5. ניתן לפנות למרפאתי באמצעות האתר (ד"ר אלי גבע). בהצלחה.

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות