הקפאת ביציות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

10/07/2011 | 22:40 | מאת: ליאת

שלום רב.רציתי לדעת האם כבר אושר החוק המאפשר הקפאת ביציות.אני רווקה בת 37 חברת קופת חולים מכבי.אם כן,אשמח אם תוכל לציין למי ניתן לפנות על מנת להתחיל תהליך ואם ידועה לך העלות.

11/07/2011 | 06:25 | מאת: ד"ר אלי גבע

ליאת שלומות, התקנה אותה אישר משרד הבריאות בדבר הקפאת ביציות אושרה ומתבצעת מפברואר 2011. הנני מבצע את ההליך בבית החולים אסותא. עלות הטיפול בבית החולים הכוללת את שאיבת הביציות ושמירתם ל 10 שנים הינה 14,000 ש"ח. אשמח לייעץ לך. את יכולה לקרוא בדבר ההליך באתר מרפאתי. כמו כן ניתן לתאם תור עם מזכירתי ג'ני 054-784-7177. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות