בקשה דכתור מדאגת מאוד

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

28/06/2011 | 12:34 | מאת: פופו

שלומ דכתור רציתי שתספר לי קצת לא הבנתי אמ אתה מסכימ לעשות הפריה בשבילי ומה בשביל תאומימ ואני מאוד מפחדת שאומרימ לי שמשקלי בעיה אמתית אני שוקלת רק 35 רציתי לדעת אמ באמת יש בעיה?בקשה תעני לי במהירות דעתכ חשובה לנו תספר לי קצת קצת

29/06/2011 | 08:57 | מאת: ד"ר אלי גבע

שלום רב, על מנת לקבוע את ההוריה להליך טיפול בהפריה חוץ גופית יש צורך כפי שכתבתי באי פוריות. ככל הידוע לי משקל גוף נמוך לרוב מלווה באמנוריאה, קרי, העדר מחזור ויסתי על רקע של העדר ביוץ. הטיפול באי פוריות זו הינו מגוון מעליה במשקל, תכשירים לגרימת ביוץ ועד הפריה חוץ גופית במקרה של כשלון טיפול שמרני. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות