הפשרתן

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

27/06/2011 | 15:23 | מאת: ג

שלום, לאחר בירורים בנושא הבנתי מיודעי דבר כי בארץ עדיין אין מספיק נסיון בהליך הקפאת ביציות לא מופרות. בטח בנושא של הפשרתן לשימוש. עד כמה הנושא בכלל בעל סיכוי והיכן , בארץ ? בחו"ל?

27/06/2011 | 17:17 | מאת: ד"ר אלי גבע

ג שלומות, בישראל קיים נסיון עולמי בתחום הפוריות והפריה חוץ גופית. הליך הקפאת הביציות בשיטת הויטריפיקציה/הקפאה מהירה נמצא בשימוש כשלוש שנים בישראל. ההני עובד ביחידה להפריה חוץ גופית באסותא ראשל"צ בעלת נסיון משמעותי בהליך וביחידה הוקפאו מאות ביציות עד כה. ליחידה נסיון בהפשרתם והפריתם של הביציות שהביאו ללידה. אשמח לייעץ לך בנושא. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות