הליך הקפאת ביצית

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

26/06/2011 | 20:27 | מאת: X

שלום אני בת 37. אני מעוניינת להתחיל בהליך של הקפאת ביציות. יש לי ביטוח "מושלם" של קופ'ח כללית, ויש לי גם ביטוח רפואי פרטי (עלי לברר אם הליך הקפאת ביציות מכוסה על ידו). מה עלי לעשות כדי להתחיל בהליך? האם עלי ליצור קשר עם קופ'ח? למי/ לאן לקבוע תור? האם תור נקבע דרך הקופה? כמה זמן נמשכת הפרוצדורה של הקפאת ביצית מתחילתה ועד סופה? במה זה כרוך? לכמה שנים נשמרות הביציות? כמה זה עולה. תודה

27/06/2011 | 17:13 | מאת: ד"ר אלי גבע

שלומות, לאור העובדה שהינך מבוטחת בשרותי בריאות כללית הינך יכולה להגיע ליעוץ אלי במרפאת הקופה ברח' ועידת קטוביץ 36, ת"א. כל המידע אודות הטיפול מפורט בחוברת המידע באתר מרפאתי www.baby-ivf.com במידה ואת מעונינת אשמח לשלוח לך בדואר את החוברת. ניתן לתאם תור גם במרפאתי במידת הצורך. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות