קביעת מין הוולד

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

25/06/2011 | 19:53 | מאת: אילת

שלום, אני מעוניינת באינפורמציה לגבי קביעת מין הוולד. למי זה מיועד, היכן ניתן לעשות טיפול כזה (באיזו מסגרת?), עלות הטיפול? האם זה חוקי? וכן כל אינפורמציה חשובה בנושא. הערה: אינפורמציה על תהליך הטיפול עצמו פחות חשוב כי קראתי על זה לא מעט. תודה, אילת

25/06/2011 | 22:40 | מאת: ד"ר אלי גבע

אילת שלומות, אשמח לענות על כל שאלותיך. את מוזמנת לתאם תור במרפאתי עם מזכירתי, ג'ני 054-784-7177. את יכולה גם ליצור עימי קשר במייל [email protected]. בהצלחה ושבוע טוב

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות