תהליך ההקפאה

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

19/06/2011 | 15:41 | מאת: ברכה

שלום רב, ברצוני לדעת האם יש רופא מומחה לפוריות שאתה ממליץ עליו מהדסה הר הצופים בירושלים. אני שייכת לקופ"ח כללית, אז זה צריך להיות מישהו שעובד איתם. מעבר לזאת, יש לי בעיה ספציפית: אני סובלת מוסטביוליטיס ובעקבותיו מוגינסמוס משנ, האםזה אמור להוו הפרעה בתהליך השאיבה או הניתור? (אולטראסאונד גניקולוגי) אשמח לתשובתך, בתודה ברכה

20/06/2011 | 19:30 | מאת: ד"ר אלי גבע

ברכה שלומות, בשל העובדה שהנני מקבל בשרותי בריאות כללית, הינך מוזמנת לקבוע תור למרפאת נוי-קטוביץ ליעוץ בנושא. בעייתך איננה מהווה כל מכשול בהליך הטיפול. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות