איך מתחילים?

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

12/06/2011 | 20:04 | מאת: מתעניינת

שלום רב, הייתי היום אצל רופא הנשים, שאם לומר בפשטות, לא ידע לומר לי דבר על התהליך ועל הפרוצדורה לגבי הקפאת ביציות. אני בת 35, חברה ב"כללית" בעלת "מושלם". קיבלתי הפניה למרפאת פוריות. אשמח לדעת אילו מרפאות עובדות עם הכללית, אילו הטבות יש לי מה"מושלם" (אם יש) ובכלל, אם ישנה כתבה\מידעון פשוטים להבנה לגבי כל הפרוצדורה בארץ. איפה מקבלים מידע פשוט ומדוייק? אשמח מאוד לקבל תשובה בקרוב. תודה מראש, בברכה, מתעניינת

13/06/2011 | 09:46 | מאת: ד"ר אלי גבע

שלום רב, אשמח לסייע. לאור העובדה שהינך מבוטחת בשרותי בריאות כללית את יכולה לקבוע תור למרפאתי בכללית, נוי-קטוביץ, ת"א באמצעות *2700. כמו כן, את יכולה את יכולה לעיין באתר מרפאתי לקבלת כל ההסברים אודות ההליך. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות