הקפאת ביציות לבתי בת השנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

10/06/2011 | 01:12 | מאת: מירב

ד"ר גבע שלום רב, בתי בת שנתיים וחצי חולה בסרטן - גידול בשלפוחית השתן. כרגע בטיפול כימותרפי ועומדת לפני סדרה של הקרנות. כמובן שיש חשש שהיא לא תוכל בעתיד להביא ילדים!!! האם יש אפשרות בגילה הצעיר להקפיא ביציות? שחלה? משהו שיעזור לה בעתיד? אשמח לקבל ממך תשובה.. בברכה, מירב

11/06/2011 | 07:26 | מאת: ד"ר אלי גבע

מירב שלומות, צר לי לקרוא את אשר כתבת והנני מאחל לכם בריאות שלמה. בנוגע להליך שתארת, אכן ניתן לבצעו. הנני ממליץ לכם לפנות לפרופ' דרור מאירוב מבית החולים שיבא בתל השומר ליעוץ וטיפול. פרופ' מאירוב הינו המוביל בתחומו בארץ ובעולם. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות