הקפאת ביציות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

03/06/2011 | 21:25 | מאת: הילה

שלום, כאם חד הורית בת 38,רציתי לדעת מהם התנאים לגבי הקפאת ביציות,עד איזה גיל ניתן לעבור את התהליך( במידה ואהיה זכאית),מהם הסיכונים ומה עלות כל התהליך.

04/06/2011 | 18:38 | מאת: ד"ר אלי גבע

הילה שלומות, בהתאם להנחיות משרד הבריאות ניתן להקפיא ביציות עד גיל 41 ולהחזיר את הביציות המופשרות והמופרות לרחם עד גיל 54. בשלב זה הטיפול אינו בסל השירותים ולכן עלותו המלאה הינה של המטופלת. שיעור תופעות הלואי הינו זהה לכל הליך הפריה חוץ גופית. הנני מזמין אותך לקרוא וללמוד על ההליך באתר מרפאתי. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות