תדירות שאיבות ועלויות באסותא

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

26/05/2011 | 03:02 | מאת: נטלי

כמה שאלות בבקשה: 1. האם ניתן לשאוב יותר מפעם אחת ביציות? 2. האם זה חוקי לשאוב יותר מפעם אחת? 3. מה התדירות שניתן לשאוב בשנה, כמה פע' בשנה? 4. במידה וברצוני לעשות שתי שאיבות השנה (אני בת 39) האם הדבר מסוכן? 5. מה העלות של תהליך השאיבה באסותא? האם היא כוללת את המעורבות הרפואית שלך?

26/05/2011 | 11:53 | מאת: ד"ר אלי גבע

נטלי שלום, 1. ניתן לשאוב עד 4 פעמים ו/או 20 ביציות. 2. ראי תשובה 1. 3. הייתי ממליץ לשקול הפסקה בת חודש לפחות בין הטיפולים. 4. בהחלט לא. 5. אשמח להיפגש ולדון עימך בכל הסוגיות הנוגעות לטיפול. בהצלחה רבה

01/06/2011 | 07:54 | מאת: אורנה

היי נטלי, פנית אליי לפתרון בעיה שיש לי בתרומת ביצית. כתבתי לך מס' פעמים את המייל שלי:[email protected] לא יודעת אם את רואה את ההודעות. אשמח לתגובה. בהצלחה.

18/06/2011 | 18:36 | מאת: נטלי

רק עכשיו ראיתי, אני אכתוב לך. בכל מקרה תוכלי לכתוב לי את הנייד שלך ואתקשר.

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות