דילמה נשית

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

30/04/2011 | 14:28 | מאת: יעל שילר

שלום בנות, שמי יעל שילר ואני פסיכולוגית המתמחה בפריון.מחפשת בנות המעוניינות לשתף אותי בהתלבטות ובמחשבות בנוגע להקפאת ביציות ומוכנות להצטלם בשבוע הקרוב. זאת לצורך הרצאה שאני עורכת בנושא לאנשים מקצוע בתחום הרפואי והסיעודי. תודה יעל 0542202629

01/05/2011 | 22:08 | מאת: ד"ר אלי גבע

בהצלחה

02/05/2011 | 00:30 | מאת: נטע

קראתי היום בעיתון הארץ שאין עדיין נסיון רב בתחום ההקפאה. אז למה המחיר כל כך גבוה?? לא הגיוני להוריד קצת ולצבור נסיון?? או שזה מחקר על חשבוננו? תשאלי אותם בבקשה יעל- בסרט שלך. וסליחה אם זה נשמע חצוף- אני פשוט באמת תוהה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות