עלות הפריה והחזרה של הביציות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

26/04/2011 | 00:14 | מאת: י

ד''ר גבע שלום, מהי העלות של החזרת הביציות המוקפאות בעתיד ? האם העלות של כ-14K + תרופות מתייחסת לשלב השאיבה וההקפאה בלבד ? אם כן, מהי העלות לשלב ההפריה וההחזרה לרחם כולל עלות הכנת הרחם לקליטת ההריון. האם בעלות זו המדינה משתתפת ? תודה

26/04/2011 | 18:14 | מאת: ד"ר אלי גבע

שלומות, עלות החזרת העוברים שיוצרו מביציות קפואות הינה תלויה בנסיבות: במידה והליך זה הינו במסגרת הפריה חוץ גופית בשל העדר הצלחה להרות או איכות זרע ירודה הטיפול הינו בסל. במידה וההחלטה מתבססת על בחירה אישית בלבד הטיפול אינו בסל ונקבע על ידי המרכז הרפואי המבצע. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות