מדוע הגבילו את כמות הבייציות המוקפאות לעשרים?

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

23/04/2011 | 15:44 | מאת: נטע

מהם השיקולים והנתונים שעמדו בפני חברי הועדה? לכמה ילדים זה אמור להספיק? כמה ילדים אפשר ליצור בבמוצע מעשר ביציות? שיטוט שלי באינטרנט העלה נתונים שונים ולא אחידים לגבי אחוזי ההצלחה.

26/04/2011 | 18:11 | מאת: ד"ר אלי גבע

נטע שלומות, קרוב לודאי שהבחירה במספר זה הינה לאפשר לידת ילד בריא מהטיפול. הנתונים אכן שונים והינם בהתאמה לגיל האישה, כמות הביציות, איכות הזרע, הרחם, שיטת ההקפאה, יום החזרת העוברים, איכותם, רירית הרחם ועוד. בהצלחה

27/04/2011 | 00:34 | מאת: נטע

תודה רבה על כל תשובותיך. בעניין אחוזי ההצלחה- התכוונתי לאחוזי ההצלחה של השיטה החדשה.

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות