לפני הפריה חוץ גופית

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

20/04/2011 | 10:40 | מאת: חסוי

היי ד"ר. אנחנו נמצאים לפני הפריה חוץ גופית ואני מאוד מאוד מפחדת להתחיל בתהליך. הזרע של בעלי כל כך חלש שהרופאים המליצו לחשוב על תרומת זרע! אנחנו לא רוצים לחשוב על זה וממש חוששים. מה לעשות!?..

20/04/2011 | 14:47 | מאת: ד"ר אלי גבע

שלומות, הטיפול בהפריה חוץ גופית הינו הליך מקובל כיום והן הטיפול ההורמונלי והן שאיבת הביציות הינם הליכים בטוחים ושיעור תופעות הלואי הינם נמוכים מאוד. ניתן לקבל מידע מאוד מפורט באתר מרפאתי. ברם, בנוגע לסוגית הזרע יש מקום להמשך ברור ובמידת הצורך להיועץ עם מומחה נוסף בתחום. הייתי ממליץ לשקול גם איבחון מורפולוגי בהגדלה לפני ביצוע ההפריה. בהצלחה וחג שמח.

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות