השבחה והזרעה

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

13/04/2011 | 11:34 | מאת: מאי

ביצעתי אצלך ברמת אביב טיפול של השבחה והזרעה שהצליחה בפעם הראשונה אני מודה לך על כל הסבלנות העדינות והאיכפתיות צר לי שאינני יכולה להמשיך את מעקב ההריון דרכך (רק בגלל ענין הכספי) ברצוני לשאול מבחינת מין הילוד כאשר מבצעים טיפול שכזה הסיכויים הגדולים יותר שיצא בן ? מחשבתי היא שבגלל שפוגעים ממש ליום הביוץ מגביר את הסיכוי לבן (לפי מה שקראתי) מה כן הסיכויים לבת באחוזים? אני אמורה לדעת בערך רק עוד חודש וחצי ולשאלה נוספת שקשורה לחברה שלי האם כן ניתן בטיפול כלשהו דרכך בארץ לקבוע את מין הילוד (בהפריה אולי) מחכה לתשובתך

14/04/2011 | 09:16 | מאת: ד"ר אלי גבע

מאי שלומות ותודות, אין מתאם בין אופן ההתעברות למין הילוד גם בהזרעה וגם בהפריה חוץ גופית. ניתן לבדוק את מין העובר בבדיקת סונר בשבוע 14. את מין הילוד ניתן לקבוע בהליך של אבחון תרום השרשתי בלבד. לצורך כך יש לעבור הליך של הפריה חוץ גופית. ניתן לקבל פרטים נוספים באתר של מרפאתי. תודה וחג שמח

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות