מאוחר מדי?

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

07/04/2011 | 15:18 | מאת: kay

שלום, ביולי ימלאו לי 41 שנה רציתי לדעת אם זה לא מאוחר מדי לעשות הקפאת ביציות הן מבחינת התהליך שאולי יימשך אחרי הגיל המותר בישראל..עד שאקבל תור עד שאתחל בטיפול והן מבחינת הגיל הביולוגי אם זה האיכות או הזמינות של הביציות אצלי. האם אני מתחילה עכשיו אני יכולה להמשיך את הטיפול גם אחרי יולי אם יש צורך? תודה k

07/04/2011 | 16:09 | מאת: ד"ר אלי גבע

K שלומות, משרד הבריאות בישראל אישר הקפאת ביציות עד גיל 41. לאור זאת הינך רשאית לבצע את ההליך עד גיל זה. איכות וכמות הביציות הינה נמצאת במתאם לגילך, הרזרבה השחלתית, משקל גוף, הטיפול ההורמונלי, עישון ועוד. לאור גילך, יש מקום לשקול הקפאת ביציות בהקדם על מנת שתוכלי לבצע את ההליך אף יותר מפעם אחת. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות