וגיניסמוס- טיפול תרופתי

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

08/04/2010 | 00:49 | מאת: חגית

שלום לך ד"ר גבע. אני פונה אליך לאחר שראיתי שלפני מספר שנים ענית על שאלה בנושא המצויין לעיל. הייתי מעוניינת לדעת האם יש טיפול תרופתי לטיפול בוגיניסמוס, חוץ מהטיפול במרחיבים? במידה וכן, במה מדובר ומה עלי לעשות. אני די מיואשת. אשמח לקבל את תשובתך

08/04/2010 | 09:39 | מאת: ד"ר אלי גבע

חגית שלום, צר לי אולם אינני מומחה בתחום זה.הייתי ממליץ לך לפנות למרפאה עם מומחים בתחום זה. במידה והינך מבוטחת בשירותי בריאות כללית קיימת מרפאה סקסולוגית במרפאת נוי - קטוביץ בת"א. בריאות שלמה

09/04/2010 | 10:20 | מאת: תשובה לחגית

http://www.doctors.co.il/forum-2947

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות