במה התהליך כרוך?

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

30/03/2011 | 23:26 | מאת: שגית

שלום ד"ר גבע. אני מבקשת לדעת במה תהליך שאיבת הביציות כרוך? האם זה בהרדמה מקומית? בהרדמה כללית? מה משך התהליך? כיצד נערכת השאיבה עצמה? האם התהליך כואב? תשובות על שאלותיי ומידע נוסף ומלא ישמח אותי מאד. אם יש לך קישורים למידע זה אשמח לקבלו. שיהיה לך ערב נפלא

31/03/2011 | 16:46 | מאת: ד"ר אלי גבע

שגית שלומות, הנני מזמינך לקבל את כל המידע בנושא באתר שלי: www.baby-ivf.com שאיבת הביציות הינה בהרדמה כללית והתהליך נמשך כ 20 דקות. לאור זאת אין המטופלת חשה כל כאב. בהצלחה

31/03/2011 | 21:19 | מאת: שגית

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות