היכן להקפיא?

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

30/03/2011 | 16:05 | מאת: אילנה

בת 37 מעונינת להקפיא ביציות לשמירה. קראתי שהנסיון בארץ קטן והנושא ממש חדש במרבית המקומות. הבנתי שאתה המומחה בנושא ועובד גם בחו"ל. הייתי רוצה להקפיא במקום עם הרבה נסיון. מה דעתך?

31/03/2011 | 16:50 | מאת: ד"ר אלי גבע

אילנה שלומות, אכן צבירת הנסיון בישראל תעשה בהדרגה מאחר וההליך אושר רק לאחרונה. בארץ, הנני מבצע את ההליך באסותא רשל"צ. המעבדה צברה נסיון של מספר חודשים ומוערכת בתחום. כמו כן, הנני מבצע את ההליך במקביל גם במרפאתנו בקייב, אוקריאנה בעלת נסיון של למעלה מארבע שנים ומאות ביציות שהוקפאו. למרפאתנו מספר הריונות ולידות מביציות שהופשרו. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות