הקפאת ביציות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

29/03/2011 | 11:09 | מאת: יעל

שלום, אני רווקה דתיה בת 34, בגיל 23 עברתי כריתת שחלה ימנית בשל גידול בדרגת borderline stage 1a. מאז במעקב שנתי במרפאה גיניקואונקולוגית בבלינסון. לאחרונה הומלץ לי על הקפאת ביציות. למיטב הבנתי על אף מה שפורסם בתקשורת המדינה לא עוזרת במימון. רב ממכון פוע"ה המליץ לי לנסוע לספרד לשם כך. מה דעתך?

29/03/2011 | 15:50 | מאת: ד"ר אלי גבע

יעל שלומות, ראשית, ברצוני לאחל לך בריאות שלמה. שנית, הנני מצטרף להמלצה להקפאת ביציות לאור הסטטוס שלך, גילך וההיסטוריה הרפואית. ולבסוף, אישית יש לי נסיון מצויין עם היחידה להפריה חוץ גופית של אסותא ראשון ויחידתנו בקייב בה הננו מקפיאים ביציות מספר שנים עם נסיון של מאות ביציות שהוקפאו. אשמח לסייע. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות