הסיכויים באמת.

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

29/03/2011 | 00:36 | מאת: אורנה כהן

לפי האתר שלך. שיעור ההשרדות של ביצית לא מופרות מופשרת הינו 90-55%, שיעור ההפריות התקינות הינו 80-70% ושיעור ההריונות הינו 60%-20. זה נשמע שהסיכוי מאוד נמוך ואם מישהי יכולה להכנס להריון עדיף שתכנס עכשיו כי מי יודע מה יקרה בעתיד או יותר נכון הסטטסטיקה כל כך גרועה...

29/03/2011 | 15:56 | מאת: ד"ר אלי גבע

אורנה שלומות, ההסבר שקראת מתיחס לכלל השיטות המקובלות בעולם להקפאת ביציות. ברם, בעמוד הראשון של האתר ניתן לראות בחוברת כי במידה ומבצעים אתת ההליך בשיטת הויטריפיקציה/הזדגגות/הקפאה מהירה כפי שהנני נוהג כיום, אנו משיגים תוצאות מצויינות של 95% השרדות ביציות וכ 80% הפריה. שיעור זה הינו זהה להפריה חוץ גופית. שיעור ההריון הינו במתאם לגילך, איכות הזרע והרחם. בהצלחה

03/04/2011 | 13:40 | מאת: אילונה

בת 38.יש ילדה בת 5.5 כתוצאה של היריון ספונטני.אם אני נכנסת להליך של הקפאת ביציות מה הסיכוי שלי להיריון כתוצאה מהקפאה של ביצית היום והפשרתה, נניח עוד 2-3 שנים?

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות