עלות הקפאת ביציות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

14/03/2011 | 10:53 | מאת: גלית

שלום דוקטור גבע, אני מבקשת לדעת מהי עלות הקפאת הביציות בארץ? אני חברה בקופת חולים הכללית אם זה משנה. האם יש אפשרות לשלם בתשלומים? תודה רבה ויום טוב.

14/03/2011 | 14:05 | מאת: גלית

פשוט אני רוצה לדעת אם יש לי טעם לחשוב על זה, אם אדע קודם כל אם יש לי יכולת כלכלית לעמוד בהוצאה.

14/03/2011 | 14:25 | מאת: ד"ר אלי גבע

גלית שלום, הנני מבצע את ההליך בבית החולים אסותא ראשון בעלות של 14,000 ש"ח (ניתן לשלם באשראי). לצערי הרב, לאור העובדה שהטיפול פרטי על פי הנחיית משרד הבריאות אין בשלב זה כל השתתפות של קופת החולים או הביטוח המשלים בעלות הטיפול. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות