הכנת הרחם לתרומת ביצית

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

28/02/2011 | 15:56 | מאת: מיכל

קיבלתי מחזור ב- 25.02 ואני מיועדת להחזרת עוברים מתרומת ביצית ב- 16.03 - האם פרוגינובה ו/או תרופות אחרות מסוגלות להכין את הרחם לפרק הזמן הזה (שלושה שבועות) או שמדובר בפרק זמן ארוך למדי במסגרתו הרירית יכולה להצטמק ו/או המצב ההורמונלי יחשב בעייתי והרחם לא תהיה ערוכה לקלוט העוברים בצורה אופטימלית.

01/03/2011 | 08:08 | מאת: ד"ר אלי גבע

מיכל שלומות, פרק זמן זה הינו סביר ביותר. מטרתו של הטיפול האסטרוגני הינן להכין את רירית הרחם בהדרגה לחלון ההשרשה אשר יבנה בהמשך ע"י טיפול בתכשירי פרוגסטרון (קרינון/אנדומטרין/אוטרוגסטן) וימשך כחמישה עד שבעה ימים בטרם ההחזרה. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות