תוצאות בדיקת סינון- HELP!

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

25/02/2011 | 10:47 | מאת: שיר

ד"ר גבע היקר קיבלתי את תוצאות הבדיקות ומשהו לא ברור לי, בטוחה שתוכל לעזור: הסיכון המשוקלל לתסמונת דאון המסתמך על גיל, הבדיקות הביוכימיות והשקיפות העורפית הינו נמוך מ 1:20,000 אבל כתבו לי שחישוב הסיכון לטריזומיה 18: עפ"י גיל, בדיקות ביוכימיות ושקיפות עורפית הינו קטן מ 1:300. מה זה אומר? מה אתה ממליץ? מחכה לתשובה... מצטערת שאני מטרידה אותך בסופ"ש, אבל ממש לחוצה... בהערכה רבה!!!! שבת- שלום ורגועה!

25/02/2011 | 15:21 | מאת: ד"ר אלי גבע

שיר שלום, יש לשקלל את הסיכון לטריזומיה 18 ןתוצאת סקירת המערכות שביצעת. בכל מקרה הסיכון נמוך. ברם, המלצתי הינה לפנות ליעוץ גנטי בנושא. תמיד ניתן לבצע דיקור מי שפיר להשלמת הקריוטיפ. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות