דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

20/02/2011 | 20:58 | מאת: תמי

שלום לך השבוע ימלאו לי 41. לצערי לא ידעתי שיש הגבלת גיל אחרת הייתי עושה זאת לפני כן,האם עדיין ניתן לשאוב ביציות בארץ או שזה רק בחול? ביקרתי לפני כמה חודשים רופאת נשים למה היא לי אמרה לי שיש אישור לביצוע שאיבת ביציות?והמליצה על האופציה הזאת? האם זה לא נפוץ להמליץ על כך? תודה

21/02/2011 | 07:08 | מאת: ד"ר אלי גבע

תמי שלומות, צר לי. בשלב זה משרד הבריאות מאפשר לנשים עד גיל 41 שנה לעבור את ההליך בישראל. לאור זאת, באפשרותך לעבור את הטיפול רק בחו"ל. בנוגע ליעוץ עם רופאת הנשים שלך אני ממליץ לך לפנות ולשוחח עימה בנושא. כיום הקפאת ביציות הינו הליך מקובל לשימור פוטנציאל הפוריות. אשמח לסייע ובהצלחה. נ.ב. שילחי לי את תאריך הלידה ואברר באם ניתן להספיק לבצע את ההליך בישראל. בהצלחה

21/02/2011 | 13:48 | מאת: תמי

תודה שענית לי. תאריך הלידה.22.2 מחר. תודה לך תמי

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות