הקפאת ביציות מעל 41

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

13/02/2011 | 17:21 | מאת: אני

לא ברור לי הטכנולוגיה קיימת ויש אפשרות לבצעה בארץ מדוע הגבלת הגיל מעבר לעובדה הברורה והמעציבה שהסיכוי לביציות תקינות והריון הולך ופוחת. מדוע אין אפשרות לבצע הקפאה באופן פרטי בארץ על חשבון המטופלת כפי שניתן בחו"ל ? למה זה צריך להפריע למשרד הבריאות שנשים שמספיק חשוב להן לנסות יוציאו את כספן שלהן גם אם לשווא על ניסיון שכזה ? הרי משרד הבריאות לא ישלם אגורה על כך ! האם ישנו הסבר הולם והגיוני לעניין ???

14/02/2011 | 14:32 | מאת: ד"ר אלי גבע

שלומות, צר לי כי בשלב זה, בהתאם להחלטת משרד הבריאות ניתן לבצע את ההליך של הקפאת ביציות בישראל עד גיל 41. מעבר לגיל זה ניתן לבצע את ההליך בחו"ל. בהצלחה

27/02/2011 | 21:35 | מאת: שומרת אופציות

היכן בח"ול וכמה זה עולה? ראיתי שיש מרכז בספרד, האם ישנן עוד אופציות? תודה בת 41

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות