לשון החוק

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

22/01/2011 | 15:31 | מאת: שרון

שלום ד"ר גבע. אני כמו כל משתתפות הפורום שמחה על החוק החדש. מה שהייתי שמחה לדעת הוא את לשון החוק. אני רוצה להאמין שהרבה מן השאלות שנשאלות כאן יכולות לקבל תשובה שם. מחיפושיי ברשת לא מצאתי דבר. הין ניתן להשיג מישע מלא על החוק עצמו כדי שאוכל לדעת את כל הפרטים מלאים לפחות בכל מה שקשור לרגולציה. תודה מראש, שרון.

24/01/2011 | 16:51 | מאת: ד"ר אלי גבע

שרון שלום, מדובר בתקנה ולא בחוק. ניתן לפנות למשרד הבריאות ולקבל את חוזר מנהל רפואה מס' 1/2011 לעיון. בהצלחה בטיפול

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות