מטופלת שלך...

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

03/10/2010 | 15:26 | מאת: ליז

שלום...ומה שלומך...? אני מטופלת שלך..פריון כבר שנה וחצי מנסה להרות וממש לא מצליחה ערכת לי מיספר בדיקות ועד עכשיו הכול יצא בסדר אך אייך זה שתמיד צצות אצלי הבעיות שילשום בערב הרגשתי כאבים חזקים מאוד שמופעים אם דימום שבככל לווסת יש עוד שבועיים למחזור הלכתי למיון נשים בוולפסון ומצאו אצלי דלקת באגן..אני גם לא רואה שום התענינות מיצדך פשוט לא המשכנו בברור אני כבר מיואשת תעזור לי מה עליי לעשות...?

03/10/2010 | 15:34 | מאת: ד"ר אלי גבע

ליז שלום רב, צר לי ללמוד על הדלקת באגן. הסיבות לכך עשויות להיות רבות. בבקשה, המשיכי את הטיפול האנטיביוטי שקיבלת. אשמח לפגוש אתכם במרפאתי מחר. הנני שולח איחולי אחלמה מהירה ובריאות שלמה. בהצלחה

03/10/2010 | 15:37 | מאת: ליז

תודה רבה לך מחר אני אצלך!!

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות