שימור ביציות בטיפול כימותרפי

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

19/09/2010 | 14:43 | מאת: טובה

שלום רב - אני עומדת להתחיל בקבלת טיפול כימות' בחודש הקרוב, לאחר ניתוח כריתת גוש סרטני בשד. הגוש נתגלה בדיוק כשהתכוונו להיכנס להיריון נוסף ואנו נאלצנו כמובן לוותר, בינתיים, על החלום, בצער רב מאד - אבל אנו עדיין חולמים להצליח ללדת שוב בעתיד, עם תום הטיפולים. אני בת 39, אם לשני ילדים ומעונינת לדעת האם אוכל לשמר ולהקפיא ביציות בטווח החודש הקרוב, עוד בטרם תחילת הטיפול הכימות' על מנת לשמור ולו שביב של תקווה להריון נוסף כשאבריא ? מצפה בדריכות לתשובתך. תודה, טובה

19/09/2010 | 15:35 | מאת: ד"ר אלי גבע

טובה שלומות, כן. הנני ממליץ לך לפנות למרכז הרפואי בו הינך מיועדת לעבור את הטיפול. בהצלחה ושנה טובה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות