אחוזי הצלחה- הקפאת ביציות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

17/03/2010 | 14:47 | מאת: א.

שלום ד"ר גבע. רציתי לדעת כמה נשים עברו את הטיפול ומה אחוזי ההצלחה. תודה!

17/03/2010 | 15:05 | מאת: ד"ר אלי גבע

א. שלום רב, בחרתי להפנותך לפרסום האחרון בנושא: http://www.doctors.co.il/ar/9691/פוריות+האישה:+הקפאת+ביציות תוצאות טיפול הפריה חוץ גופית בביציות טריות ומופשרות מספר המטופלות: ביציות טריות - 289; ביציות מופשרות - 295 גיל המטופלות הממוצע (שנים): ביציות טריות - 41.6; ביציות מופשרות - 41.2 שיעור הישרדות הביציות הקפואות (%): 92.5 שיעור ההריונות למחזור טיפול (%): ביציות טריות - 49.8; ביציות מופשרות - 50.2 במחקר זה דווח על לידתם של 77 ילדים בריאים. המחקר מצטרף למספר פרסומים מהשנה האחרונה שבהם דווח על לידתם של למעלה מ-1,000 ילודים בריאים לאחר הפשרת ביציות מוקפאות לא מופרות. שיעור המומים המולדים באוכלוסיית ילדים זאת לא עלה על השיעור באוכלוסייה הכללית. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות