שאלה בנוגע הורמונים שימור פוריות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

24/06/2023 | 22:15 | מאת: מישהי

שלום, לפי מה מחליטים בפרוטוקול אם לתת הורמונים להגברת זקיקים שהם רק fsh כמו גונל אף או אחרים עם lh כמו פרגובריס? האם זה קשור רק לרזרבה שחלתית ובעיות ביוץ? עשיתי סבב אחד של הקפאה עם גונל אף (מינון שהתחיל 200 אחרי 4 ימים עלה ל250 ואחרי 3 ימים עלה ל300, סה״כ 10 ימי הזרקות) ונראה לי שהתגובה לא תאמה את הפרופיל (היו רק 8 זקיקים) אני בת 37 אך עם פרופיל תקין וה amh שלי הוא 2.31 האם יהיה נכון להחליף פרוטוקול בסבב הבא להורמונים עם lh או שאין קשר? או שגם חילופי לגונל אף כמו פיורגיון יעשה עבודה אחרת? האם שינוי סוג ההורמונים הוא המשמעותי או המינון?

24/06/2023 | 22:18 | מאת: מישהי

הamh שלי 2.31

זאת שאלה שאת צריכה להפנות לרופא המטפל שמכיר את התגובה שלך לטיפול. בכל מקרה את יכולה להתייעץ איתו לגבי שינוי המינון של הטיפול או שינוי בפרוטוקול הטיפול בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות