תהליך הקפאת ביציות בסמיכות להיריון טבעי

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

13/06/2023 | 09:00 | מאת: אנונימית

שלום, אני ובן הזוג שלי מתכננים להתחיל לנסות להיכנס להיריון בספטמבר הקרוב, כאשר זה עתה מלאו לי 30. במקביל, אני מעוניינת להקפיא ביציות, ותוהה מתי נכון להכניס את התהליך, בהינתן שאנחנו (בתקווה) קרובים להיריון טבעי. האם הקפאת ביציות ממש לפני כניסה להיריון, או ממש אחרי, אפשרית? האם יש בכך סיכונים? איזה מרחק בזמן בין היריון להקפאת ביציות מומלץ? תודה רבה!

אין בעייה לבצע טיפול מקדים של שימור פוריות לפנו התחלת טיפולי פוריות בהצלחה

13/06/2023 | 11:07 | מאת: אנונימית

שלום ד״ר כהנא ותודה על התשובה. היה חשוב לי לבדוק מה מרווח הזמן שצריך לקחת בין הדברים (השאיבה להריון/בין הריון לשאיבה). ורק אבהיר שהכוונה הייתה לכניסה טבעית להיריון (לא טיפולים)

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות