כמה ביציות מומלץ להקפיא

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

04/03/2023 | 12:55 | מאת: יעל

"שלום, בת 40.8. יש לי 20 ביציות מוקפאות מגיל 37.5 וכעת לאור הרחבת התקנות 15 ביציות נוספות מעכשיו. האם סטטיסטית יש טעם / מעלה סיכוי / מומלץ לעשות סבב אחד נוסף להעלאת סיכויים בעתיד? או מיותר לחלוטין לאור כמות נוכחית? תודה."

באופן עקרוני ככל שיש יותר ביציות או עוברים, יש יותר סיכוי שוווצר הריון. אבל,איכות הביציות בגיל זה פחות איכותית

16/03/2023 | 11:32 | מאת: יעל

תודה רבה לך על המענה. מבינה. השאלה אם זה מעלה סיכויים ברמה כלשהי או שכלל לא כי 35 ביציות (של גיל 37.5 ו40.8) זה מספיק במובן שאם הביציות לא איכותיות - אז גם עוד 100 לא יעזרו ואז מיותר. או שכל ביצית שונה ואין לדעת. ומאידך אם הן טובות לא היה צורך בכל כך הרבה ממילא. איך מקבלים החלטה כזו:/ זה רק שיקול כלכלי או שזה באמת מעלה סיכויים באופן כלשהו?

ככל שיש יותר ביציות,יש תוספת סיכוי להצלחה. למרות שאיכות הביציות בגיל זה ירודה. בכל מקרה את צריכה להתייעץ עם הרופא המטפל שלך. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות