צמא לאחר שאיבת ביציות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

03/11/2022 | 14:17 | מאת: אלה

היי, עברתי שאיבת ביציות לפני שלושה ימים. הוקפאו מעל 30 ביציות. מאז אני חשה צמא מוגבר, שותה כמויות גדולות לאורך היום ועדיין צמאה והעור יבש. האם התופעה הזו תקינה? למשך כמה זמן? מציינת ברקע שאני בת 32, במשקל נמוך, אין תופעות לוואי נוספות מלבד כאבי בטן קלים שעוברים עם הזמן.

את צריכה להפנות את השאלה לרופא המטפל שלך. יש חשיבות לרמות ההורמונים ואיך הייתה השאיבה בהצלחה

03/11/2022 | 19:33 | מאת: אלה

תודה על התשובה המהירה. האם זה מדאיג? האם יש צורך לפנות לרופא או שאפשר להמתין לראות אם התופעה פוחתת?

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות