פרופיל הורמונלי - רזרבה שחלתית נמוכה

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

01/10/2022 | 21:10 | מאת: מיכל

היי ד"ר כהנא, בת 38. לפני כשנתיים עשיתי בירור פוריות ראשוני אבל עדיין לא התחלתי את שימור הפוריות. בזמנו קיבלתי תוצאות של רזרבה שחלתית ירודה מאוד. עכשיו אני ניגשת שוב להכל מחדש. צריכה קודם כל לעשות פרופיל הורמונלי. הרופא אמר שצריך לעשות את הבדיקות דם ביום ה-3 של המחזור. קיבלתי וסת במוצ"ש ב21 בלילה. באיזה יום עלי בעצם ללכת? הרי הבקרים הם חצאי יום כי קיבלתי בלילה. תודה רבה, מיכל

אם קיבלת וסת במוצאי שבת, זה לא נחשב יום 1. רצוי לעשות את הבדיקות ביום שלישי, בכלל כיפור אני לא יודע אם המעבדות יהיו פתוחות. בלית בריריה תעדי מחר או ביום חמישי ותבקשי להוסיף גם בדיקת AMH בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות