תוצאות אצל אישה ללא בעיות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

17/09/2022 | 16:22 | מאת: אירית בת 39

היי שבת שלום. השבוע מלאו לי 39 ולצערי טרם התחתנתי. רציתי לדעת בדרך כלל מה התוצאות מבחינה סטטיסטית פחות או יותר של נשים בנות 39 ללא בעיות פריון ידועות בהקפאת עוברים. האם בדרך כלל מתקבלים עוברים בדירוג גבוה? האם הכמות יחסעת גדולה?

שלום כעיקרון ככל שגיל הקפאת הביציות צעיר יותר, יש סיכויים טובים יותר להשגת הריון לאחר ההפשרה. כאשר מקפיאים ר, בעתיד לאחר שלב ההפשרה יהיה צורך להפגיש אותן עם זרע. מאחר ואין 100 אחוז הפריות, מספר העוברים הזמינים להחזרה יהיה קטן ממספר הביציות שהוקפאו. בכל מקרה על מנת לקבל נתונים יותר מדויקים לגבי הסיכויים, ממליץ לפנות למומחה פוריות כדי לבצע את בדיקות ההערכה הנכונות וכתוצאה מכך להעריך את הסיכוי. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות