איך לחזור למשקל תקין לאחר הקפאת ביציות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

01/09/2022 | 21:35 | מאת: שני

שלום, לפני שנה עברתי תהליך של הקפאת ביציות בשני סבבים ומאז אני סובלת מעלייה משמעותית במשקל. יש לציין שמאז שאני זוכרת את עצמי אני רזה. בנוסף העלייה במשקל קרתה רק אחרי הסבב השני (שבו גם קיבלתי כמות גדולה יותר של מנופור- 3 ימים נוספים). עשיתי ניקוי רעלים וגם איזנתי יותר את התזונה אך זה לא שינה דבר. מה עלי לעשות בנידון ואיך לחזור למידות הגוף שלי? ההיגיון אומר שכיוון שזה לא המשקל הטבעי שלי אז הגוף שלי במצב לא מאוזן (במיוחד שמדובר בפרוצדורה לא טבעית, בשונה מהריון). אודה על המענה

מאחר ואת יותר משנה מהתהליך. כנראה שהשימור של שימור הפוריות אינו הגורם הבלעדי. ממליץ לגשת למומחה באנדוקרינולוגיה ולדיאטנית לצורך ברור והמלצה לטיפול. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות