בנוגע להקפאת ביציות בת 32

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

10/02/2022 | 17:06 | מאת: אנדריאנה

שלום. הוסבר לי שככל שאקפיא בגיל צעיר יותר כך טוב יותר בשל טיב הביציות. אני בת 32 וכל הבדיקות שערכו לי טובות, כמו כן נמצאו אצלי מספר רב של זקיקים (18).שאלתי היא האם אני יכולה לדחות את התהליך לעוד כמה שנים קדימה? האם אכן ישנה חשיבות להקפאה בגיל צעיר אל מול העובדה כי הביציות עלולות עם השנים להיפגם גם כתוצאה מההקפאה עצמה? המון תודה רבה!

כעל שתקפיאי בגיל צעיר יותר, הסיכוי להצלחה גדול יותר. איכות הביציות הנמצאות בהקפאה לא יורדת עם השנים

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות