מחזור ארוך לאחר שאיבה

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

16/08/2021 | 23:53 | מאת: מיכל

עברתי שאיבת ביציות לפני שבוע וחצי עם סגירה בדקפפטיל בלבד. לאחר השאיבה היה לי מעט דימום שדי מהר נחלש (לאחר שעתיים בערך) ואחרי זה היה רק הפרשות/כתמים חומים/אדומים במשך כמה ימים (אני בתולה אז סביר שנקרע גם קרום הבתולין במהלך הפרוצדורה). לאחר חמישה ימים קיבלתי וסת שהיתה כבדה יותר מבחינת דימום אבל היא פשוט לא נגמרת. בד"כ אחרי היום החמישי לוסת יש לי עוד יום-יומיים של הפרשות חומות וזהו, הפעם אני כבר מסיימת את היום השביעי ועדיין עם הפרשות דמיות (אדומות ממש, לא חומות). האם זה תופעה הגיונית לאחר שאיבה? במידה ודורש בדיקה - איזה בדיקה לבקש? הרופא שביצע את השאיבה יצא לחופש ולא מצאתי עם מי להתייעץ במחלקה. תודה!

בדרך כלל הדימום הראשון לאחר מחזור של גירוי הורמונלי, מוגבר מהרגיל. יחד עם זאת אם נראה מוגזם ולא מסתדר תוך מספר ימים, יש לגשת למקום בו בוצעה השאיבה ולהתייעץ בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות