ציסטות בשחלה- הקפאת ביציות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

25/07/2021 | 13:15 | מאת: נועה

אני בתהליך שימור פוריות -התחלתי דאה לפני כחודש וחצי- במחזור האחרון (6.7) התחלתי פרוטוקול הורומונים לחמישה ימים - לאחר מעקב זקיקים נוסף- מכיוון שהיו מס' מועט של זקיקים -הולחט לחכות להשפעת הדאה. לאחר 10 ימים שהפסקתי עם ההורמונים קיבלתי מחזור שוב (23.7) , היום עשיתי מעקב נוסף והתגלו מס' זקיקים בשחלה אחת ובשנייה שתי ציסטות . מבנה צלול בגודל 28/17 + מבנה צלול עם מחיצות 25/17 . עובי רירית: 4.4 מ"מ. רירית סדירה . הד קו אמצע : לא . נוזל דוגלס : ללא נוזל. E2-112. PROGESTERONE - 5.6 . LH-2.2. כביכול הייתי אמורה להתחיל פרוטוקול היום עם גונאל. האם זה מסוכן לעשות שאיבה במצב כזה ?מה זה אומר הציסטות האלו? אני סובלת מבטן נפוחה - ונפיחות כללית . תודה מראש על תשובתך

לצערי לא ניתן לתת הנחיות או חוות דעת מהי להכיר את כל הנתונים הרפואיים וההיסטוריה הגינקולוגית. על מנת לא לגרום נזק, עדיף להפנות את השאלה לרופא המטפל

25/07/2021 | 17:08 | מאת: נועה

כמובן שזה מול ייעוץ רפואי - במקביל רציתי לשאול - האם ההורמונים יכולים להשפיע על הציסטה? האם הציסטה יכולה להפריע לזקיקים? במידה ויחליטו להמשיך את הסבב, מה הסיכונים או תופעות הלוואי האפשריות? תודה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות