גירוי יתר שחלתי לאחר שאיבה

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

22/06/2021 | 17:05 | מאת: נטע

שלום, עברתי ביום א שאיבה של 24, הוקפאו 19. אני עם שחלות פוליציסטיות. טופלתי במנופור 225 למשך 8 ימים, צטרוטייד ודקפפטיל. לאורך ההזרקות התפתחו תסמינים בעיקר של בחילות והתנפחות של הבטן באופן משמעותי(בליווי כאבים ולחץ). במעקב זקיקים לא נמצא גירוי יתר. 2 שאלות- 1. אני עדיין סובלת מבחילות וכאבים בבטן תפוחה מאוד. תוך כמה זמן בדרכ אמורים להרגיש הקלה? יש לציין שאחת השחלות היתה גבוהה מאוד מה שהקשה על השאיבה. 2. אמנם זכאית לסבב נוסף אך חוששת מאוד שהתסמינים יחזרו עליהם. האם סביר להניח שקיבלתי את הפרוטוקול המתאים או ששינוי פרוטוקול ימנע תסמינים כאלו בסבב הבא? תודה מראש

את השאלות עליך להפנות לרופא המטפל שלך שמכיר את ההיסטוריה הרפואית ובדיקות המעבדה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות