ציסטה בשחלה בתחילת סבב

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

15/06/2021 | 10:34 | מאת: מיכל

שלום, הייתי בביקורת ביום השלישי לוסת במטרה להתחיל סבב הקפאת ביציות היום אבל מצאו ציסטה בשחלה בגודל של כ 2 ס"מ. במידה והציסטה לא מפרישה הורמונים האם כדאי להתחיל את הסבב או שעדיך לדחות בכל מקרה? האם ההורמונים יכולים להשפיע על הציסטה? האם הציסטה יכולה להפריע לזקיקים? במידה ויחליטו לדחות את הסבב האם כדאי לקחת גלולות גינרה? מה הסיכונים או תופעות הלוואי האפשריות? תודה!

כדאי להתחיל את הטיפול כאשר השחלות נקיות חוץ מזה כדאי להפנות שאלה כזאת לרופא המטפל שמכיר את התיק הרפואי

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות